понеділок, 24 вересня 2012 23:50

"Робота ОВК, яку зараз зривають, не вплине на вибори" - заявив Москаль на Черкащині

"Робота ОВК, яку зараз зривають, не вплине на вибори" - заявив Москаль на Черкащині
Геннадій Москаль. Фото: obozrevatel.com

Народний депутат Геннадій Москаль під час візиту на Черкащину заявив, що робота ОВК, яку зараз зривають представники Партії регіонів, не вплине на результати виборів.

-Робота ОВК, яку зараз зривають, не вплине на вибори . Раніше окружні комісії мали надуті щоки, зараз у них таких повноважень нема, - прокоментував Геннадій Москаль. – Вони не можуть знімати кандидатів, не реєструють їх, тому їхня роль обмежена. Відповідно до законодавства кандидати знатимуть про результати виборів на дільничній виборчій комісії – копію протоколу з мокрою печаткою дадуть їхні члени комісії. Важливішим є те, хто представляє нас на дільницях. Це мають бути люди, які працюють не за гроші чи обід, а ідейні люди. Будуть різні випадки, псуватимуть бюлетені, в яких голос буде відданий за опозицію чи єдиного кандидата, а саме  надриватимуть бюлетені, робитимуть написи тільки б голос був не зарахований.

Народний депутат зазначив, що є готові списки на всіх округах, які сформувала партія влади. В ці списки ввійшли безпритульні, люди, які виїхали, алкозалежні.

-Також сюди ввійшли люди, які виїхали на заробітки закордон, в інше місто, - сказав Геннадій Москаль. – Це в масштабах країни дає до 5 відсотків. Тому потрібно якомога більше спостерігачів на дільницях, щоб не відбулися "каруселі", коли проголосувало 200 осіб, а в результаті 400 бюлетенів. Тому ОВК нічого не вирішує. Штаби матимуть результати голосування швидше і зможуть протягом години підрахувати результати. Тому як би не зривали роботу ОВК члени комісії від Регіонів вибори будуть, а наше завдання захистити результат.

Зараз ви читаєте новину «"Робота ОВК, яку зараз зривають, не вплине на вибори" - заявив Москаль на Черкащині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути