середа, 02 грудня 2015 03:58

Результати виборів у Маріуполі довго позначатимуться на Україні - Жебрівський

Результати виборів у Маріуполі довго позначатимуться на Україні - Жебрівський
uapress.info

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський вважає, що результати виборів у Маріуполі та Красноармійську ще довго будуть позначатися Україні. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Відбулося те, про що я говорив. Якщо раніше на Донбасі все вирішував адміністративний ресурс, то тепер адміністративно-економічний. Фактично голосування йшло через підприємства, все йшло з примусу. Я, можливо, неприємні речі скажу донеччанам. Прислів'я "Донбас ніхто не поставить на коліна" занадто перебільшене. Більшість трудяг ніколи з колін навіть не піднімались. Вони абсолютно залежні від працедавця, і в цьому проблема. Чи буде майбутнє в регіону, залежить від демонополізації місцевої економіки", - написав Жебрівський.

Він додав, що хочеться, щоб міські голови були партнерами державної влади, партнерами міжнародних організацій по відновленню Донеччини.

"Бути лідером громади – це честь. Та коли керувати містом береться великий бізнес, це не розвиток, це - залежність", - підкреслив глава Донецької ВЦА.

Нагадаємо, попередньо за результатами голосування, міським головою Маріуполя обраний самовисуванець Вадим Бойченко. Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на підсумковий протокол Маріупольського міськвиборчкому.

Зараз ви читаєте новину «Результати виборів у Маріуполі довго позначатимуться на Україні - Жебрівський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути