Ексклюзиви
пʼятниця, 26 жовтня 2012 17:05

"Регіони" контролюватимуть усіх членів ДВК від технічних партій - Турчинов

"Регіони" контролюватимуть усіх членів ДВК від технічних партій - Турчинов
Фото: gazetavv.com

Партія регіонів буде контролювати всіх членів дільничних комісій, які висунуті технічними партіями.

Про це розповів Олександр Турчинов на прес-конференції у Києві.

Зокрема, він наголосив, що є докази того, що в деяких округах члени комісій від різних партій написали доручення на штаб Партії регіонів.

"Я наведу факт, який яскраво демонструє, для чого Партії регіонів були потрібні фальшиві партійні структури - щоб більше мати членів ДВК. Вони розуміють, що будуть працювати нахабно, їм дають команду не звертати увагу ні на закон, ні на що. Так, для того, щоби члени ДВК не відволікалися на судові процеси, багатьом членам комісій надано довіреності, щоб вони ці довіреності передали юристам в місцеві штаби Партії регіонів", - розповів він.

Турчинов пояснив: "Тобто, юристи Партії регіонів, того чи іншого округу, будуть захищати інтереси цих людей, якщо Об'єднана опозиція подаватиме на них скарги щодо порушень. А ви розумієте, як вони реалізовують захист - для того, щоб суддя не гаяв час він має відмовляти у позовах і не зважати на кричущі факти порушень, які у них наведені".

Він також розповів і про інші порушення, які зараз відбуваються. Так, зокрема, в Одесі до Ізмаїльського порту на день виборів записали додатково 32 судна.

"Якщо знаєте ці порти, то там дуже важко розмістити таку кількість пароплавів. У той же час, для того, щоб створити величезні фальсифікації на спецдільницях, виписують судна до портів і підрахунок голосів робиться безконтрольним", - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" контролюватимуть усіх членів ДВК від технічних партій - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути