вівторок, 09 лютого 2016 15:30

Раду коаліції скасували в останній момент

Раду коаліції скасували в останній момент
Журналістам повідомили, що засідання скасоване. Фото: УП

Засідання ради коаліції за участі прем'єр-міністра Арсенія Яценюка скасували.

Як пише "УП", про це журналістам, які прийшли на засідання, повідомив представник охорони парламенту. А офіційного коментаря прес-служби Верховної Ради ще було.

Нагадаємо, керівники фракцій чекали відвертої розмови з прем'єром. Лідер фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко говорив, що зустріч ради коаліції показала велику політичну кризу.

"По результатах сьогоднішньої зустрічі керівників фракцій із прем'єр-міністром, на жаль, мушу засвідчити, що маємо уже 100-відсоткову політичну кризу коаліції і уряду", - говорив він у понеділок.

Проте, члени уряду так не вважають. Віце-прем'єр В'ячеслав Кириленко говорив, що ознаки політичної кризи є, але це не повномасштабна криза. Кириленко зазначив, що повномасштабна політична криза виражається в тому, що прем'єр-міністр, президент і голова Верховної Ради не спілкуються і критикують один одного, а фракції коаліції ненавидять одна одну і не можуть прийняти жодного закону.

Зараз ви читаєте новину «Раду коаліції скасували в останній момент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути