Ексклюзиви
середа, 27 липня 2016 15:23

Радник Путіна робить хамські заяви і залякує світ російською дурістю та силою – Тетерук

Радник Путіна робить хамські заяви і залякує світ російською дурістю та силою – Тетерук

Україна і наші західні партнери мають уважно слухати заяви радників Путіна. Один із них, Сергій Караганов, назвав анексію Криму й окупацію частини Донбасу "найбільшими успіхами російської політики", спрямованими проти просування НАТО на Схід.

Про це заявив народний депутат України, член фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук.

"Коли з вуст деяких європейських політиків чуєш поради про "особливі статуси" для Придністров'я чи Донбасу, ловиш себе на думці, що вони живуть у світі ілюзій. Караганов не приховує, що Росія розпочала війну в Україні, аби не допустити співпраці нашої країни з Альянсом. Радник Путіна прямим текстом заявляє, що Росія не хоче і не збирається виконувати Мінські угоди. А нам звідусіль продовжують розповідати про вибори в ДНР і ЛНР", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти ЄС виявили 1,5 тис. брехливих сюжетів російських ЗМІ 18-ма мовами

Він також рекомендував західним політикам звернути увагу на цинічні вислови Караганова про те, що війна в Україні є "найбільшим досягненням російської політики".

"У Росії є політики і громадські діячі, які виконують роль псів Путіна. Що у нього в голові, то у них на язиці. Це - Жириновський, Караганов, Миронов, Наришкін та інші. Якщо збройна агресія проти суверенної держави є досягненням, то нехай Караганов визнає значним досягненням Кремля вбивство опозиціонера Нємцова. Воно припинило спротив залишків російської опозиції. Чи нальоти путінських літаків на мирні сирійські міста, через які загинули тисячі людей. Цим Путін допомагає не втратити владу своєму другу-диктатору Асаду і жене мільйони біженців у "погану" Європу.

Зверніть увагу, це не перша така витівка Караганова. Нещодавно він дав відверто хамське інтерв'ю німецькому Der Spigel, у якому відверто залякував весь світ російською дурістю і силою", - сказав Тетерук.

Депутат наголосив, що заява Караганова стала черговим підтвердженням необхідності якнайшвидшого вступу України до НАТО. На цьому етапі такі невипадкові заяви з Кремля мають стати додатковим стимулом для Альянсу спрямовувати основні свої зусилля не на Близький Схід, а у бік Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін готовий до Третьої світової війни - британський генерал

Зараз ви читаєте новину «Радник Путіна робить хамські заяви і залякує світ російською дурістю та силою – Тетерук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути