вівторок, 30 червня 2015 09:37

Радикальна партія може заблокувати трибуну через Шевченка

Радикальна партія може заблокувати трибуну через Шевченка

Сьогодні на засіданні фракції, перед роботою ВР, Радикальна партія розглядатиме питання звільнення міністра екології Ігоря Шевченка. Про це у Верховній Раді сказав нардеп із РП Ігор Мосійчук, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Він розповів, що особисто запросив Шевченка на сьогоднішнє засідання фракції. "Я написав у Фейсбуці приватного листа за дорученням лідера фракції із таким запрошенням. Реакції поки що не було", - сказав нардеп.

Мосійчук впевнений, що парламент сьогодні повинен проголосувати за звільнення міністра. "Якщо цього питання не буде в порядку денному, це означатиме, що дехто з партнерів по коаліції хоче захистити корупціонера. Боюсь, що таки буде блокування трибуни двома, а то й більше фракціями. Якими - побачите", - повідомив політик.

За його словами, Радикальна партія не претендує на міністерство екології, тому що вважає, що кандидатуру міністра має подати прем'єр Яценюк, щоб була персональна відповідальність. 

Нагадаємо, що Кабмін на засіданні в середу ухвалив рішення направити у Верховну Раду подання на звільнення Ігоря Шевченко з посади міністра екології та природних ресурсів.

Скандал довкола міністра екології розгорівся після того, як народний депутат Олег Ляшко заявив, що має підтвердження того, що Шевченко літав із Ніцци в Київ літаком нардепа, газового олігарха Олександра Онищенка. Це, на думку Ляшка, свідчить про корупційний зв'язок між ними. Уряд розпочав перевірку цієї інформації.

У свою чергу Шевченко заявляє, що його хочуть відправити у відставку через боротьбу із корупцією.

Зараз ви читаєте новину «Радикальна партія може заблокувати трибуну через Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути