пʼятниця, 30 січня 2015 18:47

Радбез: Вибухи у Донецьку - провокація для зриву переговорів у Мінську

Радбез: Вибухи у Донецьку - провокація для зриву переговорів у Мінську

Серія вибухів у Донецьку є цілеспрямованої провокацією, спрямованою на зрив мирного процесу та чергової зустрічі Тристоронньої контактної групи у Мінську.

Про це заявив у п'ятницю на брифінгу заступник керівника Інформаційно-аналітичного центру РНБО Володимир Полевий.

"Сьогодні у Донецьку сталася серія вибухів, внаслідок яких є постраждалі серед мирних мешканців. Йдеться про загиблих та десятки поранених. Інформація про постраждалих та саму подію уточнюється...За попередніми оцінками, сьогоднішню атаку ( в Донецьку - ред.) можна розцінити як провокативний акт, спрямований на зрив процесу мирного врегулювання та чергової зустрічі Тристоронньої контактної групи", - сказав Полевий.

Він наголосив, що українська армія не причетна до обстрілів Донецька. "Українська артилерія ніколи не вела і не веде вогонь по житлових районах міста. Українська армія сьогодні не вела активних бойових дій у районі Донецька. Цілями наших військових є винятково бойовики та їх позиції поза межами населених пунктів і районів", - зауважив заступник керівника ІАЦ РНБО.

Водночас Полевий нагадав, що учора за повідомленням самих бойовиків, вони затримали у Донецьку трьох росіян, які обстрювали місто з пересувної артилерійської установки.

Зараз ви читаєте новину «Радбез: Вибухи у Донецьку - провокація для зриву переговорів у Мінську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути