вівторок, 16 лютого 2016 11:31

Рада ухвалила два закони "безвізового пакету"

Рада ухвалила два закони "безвізового пакету"

Верховна Рада ухвалила за основу законопроект щодо Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

За один із законопроектів "безвізового пакету" проголосували 282 нардепи, - пише "Українська правда"

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман попросив внести до 15:00 середи поправки з тим, щоб у четвер, 18 лютого, ухвалити законопроект у другому читанні.

Законопроект пропонує внести зміни до закону про Нацагентство, які уповноважують відомство не лише на збереження активів, на які накладено арешт у кримінальному провадженні. Але і на володіння, користування та розпорядження такими активами.

Також депутати підтримали у першому читанні інший "безвізовий" законопроект № 4054 щодо удосконалення процедури арешту майна та інституту спеціальної конфіскації. За це проголосували 264 депутати.

Законопроект пропонує в ст. 96-2 Кримінального кодексу ввести можливість застосування спеціальної конфіскації за умови скоєння умисного злочину або суспільно небезпечного вчинку, яке підпадає під ознаки такого злочину.

Зараз ви читаєте новину «Рада ухвалила два закони "безвізового пакету"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути