пʼятниця, 20 березня 2009 10:02

"Регіони" виведуть людей на майдани

"Регіони" виведуть людей на майдани

Починаючи з 27 березня, Партія регіонів проводитиме мітинги практично у всіх обласних центрах України, вимагаючи відставки уряду і президента. Про це пише "КоммерсантЪ-Украина".

Як відзначає видання, вчора в столичному кінотеатрі "Зоряний" відбулася розширена нарада керівництва Партії регіонів (ПР), в якому взяли участь голова партії Віктор Янукович і його заступники, керівники регіональних парторганізацій і груп в парламентській фракції ПР.

Як пише видання з посиланням на джерела, акції пройдуть у два етапи. Перший з них припускає проведення мітингів у всіх обласних центрах країни і почнеться 27 березня. Особиста відповідальність за організацію мітингів рішенням керівництва ПР була покладена на керівників обласних партійних організацій.

"Закінчується стоденний термін, відведений нами уряду. Тому 27 березня ми починаємо акції протесту, основною вимогою яких буде відставка президента і Кабінету міністрів, - розповів один з учасників вчорашньої зустрічі активу Партії регіонів. - Ми повинні самі себе перевірити на готовність і підтримку людей. Партія - це тільки основа, так що ми розраховуємо не тільки на членів ПР, але і на людей звільнених, таких, що постраждали від дій Тимошенко - подивимося на їх реакцію".

Другим етапом стануть мітинги в Києві. Проте, за словами співбесідника видання, це рішення може бути ухвалене тільки в одному випадку - після того, як в партії підведуть підсумки акцій в регіонах. "Тільки тоді ми вирішимо, висувати людей у Київ чи ні. У нас ні з чим проблем немає, фінансово і організаційно ми готові. Як тільки буде даний сигнал від нашого лідера Віктора Януковича, ми в найкоротші терміни організовуємо приїзд людей в столицю", - заявив високопоставлений представник Партії регіонів.

Як відзначає видання, за випадковим збігом обставин в соціальній мережі "В Контакте" виявлена інформацію про те, що в період з 30 березня по 19 квітня в Києві та в інших містах України "за ініціативою лідируючих політичних партій буде проведена санкціонована мирна акція протесту (мітинг)".

Всіх охочих запрошують, одержавши помірну плату, взяти участь в цих мітингах, на які його організатори планують зібрати в Києві 300 тис. чоловік, в Сімферополі - 150 тис. чоловік, в Дніпропетровську, Донецьку, Львові та Одесі - по 100 тис. чоловік.

Згідно з оголошенням, щоб стати рядовим учасником, необхідно "приводити з собою друзів і знайомих, піддакувати всьому, що відбувається на сцені, утримуватися від вживання алкогольних напоїв, обов"язково мати при собі гарний настрій та усмішку". В якості оплати учаснику мітингу організатори обіцяють "20 грн за годину роботи, гарний настрій і безкоштовні концерти відомих українських і російських зірок шоу-бізнесу".

За матеріалами: proUA, Коммерсант.
Зараз ви читаєте новину «"Регіони" виведуть людей на майдани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути