Ексклюзиви
четвер, 18 лютого 2010 12:54

"Можу два дні посумувати та випити добряче" - Тігіпко

"Можу два дні посумувати та випити добряче" - Тігіпко

Політик Сергій Тігіпко був визнаний українцем січня 2010-го за версією журналу "Країна". Після визначення переможця у нього взяли інтерв"ю.

Лідер "Сильної України" розповів про свої перші кар"єрні кроки ще за Радянського Союзу.

"Мені пощастило ще молодим побувати на певних посадах. А в Радянському Союзі до успіхів система змушувала ставитися критично. Коли я став першим секретарем Дніпропетровського обкому комсомолу, то там уважно слідкували, щоб не надто високо носа піднімав. А зараз я точно знаю, що кожний успіх - це тільки початок. Ти набрав 13 відсотків? А тепер далі. Завтра можеш стати президентом", - виглядає оптимістом Тігіпко..

Каже, що життя подарувало йому не так вже й багато розчарувань та поразок.

"У мене поразок було не так багато. Можу день, максимум два посумувати. Можу випити добряче. Але на третій день я вже беруся до діла. Аналізую, що не спрацювало. Розкладаю це. Думаю, яких людей на які позиції залучати. Тобто, треба якомога швидше повернутися в роботу. Вона мене лікує", - поділився своїми методами політик.

Тігіпко торкнувся теми, про яку не вельми любить спілкуватися, а саме президентську кампанію 2004 року, на початку якої він очолював виборчий штаб Віктора Януковича.

"Я вважаю, що 2004-й був для мене досить суттєвою поразкою. Я втягнув свою партію в непрогресивну кампанію, яку до того ж було програно. Вважав, що не можу більше очолювати "Трудову Україну", - каже він.

У листопаді 2004-го був момент, коли переживав за власне життя.

"Тоді всі знали, що міг бути арешт. Тобто, чекали. Їздив із повністю зібраною сумкою, з документами, щоб мати змогу довше десь пожити. І такі настрої були з обох сторін. Не тільки в мене. Погано, коли політика доводить будь-кого до такого стану".

Повне інтерв"ю та детальні результати опитування читайте у свіжому номері журналу "Країна" від 19 лютого.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Можу два дні посумувати та випити добряче" - Тігіпко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути