пʼятниця, 04 вересня 2015 09:40

Путіну не подобається, що Конституцію обговорюють без терористів

Путіну не подобається, що Конституцію обговорюють без терористів

Президент РФ Володимир Путін заявив, що Україна не виконує умови для врегулювання ситуації на Донбасі, а пропоновані рішення носять декларативний характер.

"Чотири кардинальні умови політичного врегулювання не виконуються, на жаль, нашими колегами в Києві, вони просто не виконуються", - заявив він..

"Я хочу нагадати, що у відповідності з мінськими угодами поправки до конституції України передбачаються, але вони повинні бути зроблені в ході обговорення і діалогу за погодженням з Донбасом, з територіями невизнаних республік "ДНР" і "ЛНР", - сказав Путін.

"Нічого подібного, на жаль, сьогоднішня влада в Києві не робить і ніякого погодження цих поправок у конституцію України не відбувається", - заявив він.

"Що стосується цих трагічних подій (під Верховною Радою), то я вважаю, що це взагалі ніяк не пов'язане із змінами до Конституції, тому що все, що сьогодні там пропонується в якості змін, носить абсолютно декларативний характер і по суті структуру влади в Україні не змінює", - сказав Путін.

Зараз ви читаєте новину «Путіну не подобається, що Конституцію обговорюють без терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути