пʼятниця, 29 серпня 2014 01:09

Путін закликав терористів на Донбасі відкрити гуманітарний коридор для українських силовиків

Путін закликав терористів на Донбасі відкрити гуманітарний коридор для українських силовиків
Володимир Путін Фото: ipress.ua

Президент Російської Федерації Володимир Путін звернувся до бойовиків, що знаходяться на Донбасі в Україні. Текст звернення розміщений на офіційному сайті президента РФ.

"Очевидно, що ополчення досягло серйозних успіхів у припиненні силової операції Києва, що представляє смертельну небезпеку для населення Донбасу і вже призвела до величезних жертв серед мирних жителів. Внаслідок дій ополчення велика кількість українських військовослужбовців, що беруть участь у військовій операції не по своїй волі, а виконуючи наказ, потрапила в оточення. Я закликаю сили ополчення відкрити гуманітарний коридор для українських військовослужбовців, які опинилися в оточенні, для того, щоб уникнути безглуздих жертв, надати їм можливість безперешкодно вийти з району бойових дій, возз'єднатися зі своїми сім'ями, повернути їх матерям, дружинам і дітям, терміново надати медичну допомогу пораненим в результаті військової операції", - йдеться в зверненні.

Путін зазначив, що "російська сторона, в свою чергу, готова і буде надавати гуманітарну допомогу населенню Донбасу, страждаючому від гуманітарної катастрофи".

"Я знову закликаю владу України негайно припинити бойові дії, зупинити вогонь, сісти за стіл переговорів з представниками Донбасу, вирішувати всі проблеми, що накопичилися виключно мирним шляхом", - додав Путін.

Зараз ви читаєте новину «Путін закликав терористів на Донбасі відкрити гуманітарний коридор для українських силовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути