Ексклюзиви
четвер, 10 вересня 2015 13:45

Путін вирішив "підкласти свиню" Порошенку - політолог

Путін вирішив "підкласти свиню" Порошенку - політолог
EPA

За заявами голови Слідкому РФ про участь у чеченській війні прем'єра Арсенія Яценюка може критися бажання Володимира Путіна нашкодити Петру Порошенку.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Бондаренко.

"Не виключено, що у Путіна остаточно зіпсувалися особисті стосунки з Порошенком. І він вирішив підняти рейтинг його конкурента. Можливо, у цьому є тонка гра. Мовляв, якщо ти з нами не працюєш і не йдеш на зв'язок, ми будемо піднімати рейтинг твоїх конкурентів. Тим паче, що зараз Порошенко не може відправити Яценюка у відставку", - пояснив експерт.

За словами політолога, така заява є проявом пропаганди.

"Російська агітаційна машина докотилась до гебельсівської пропаганди. Це є підтвердженням, що вся їхня пропаганда стала шприцем, через який накачували свідомість людей. За цим стоїть принцип: "Збрехати, а після нас хоч потоп"", - сказав він.

На думку експерта, така "агонія" буде спроектована на всіх рівнях.

8 вересня голова слідкому РФ Олександр Бастрикін заявив, що Яценюк брав участь як мінімум у двох збройних зіткненнях у Грозному та у тортурах і розстрілах полонених військовослужбовців російської армії в Жовтневому районі міста Грозний 7 січня 1995. Яценюк назвав звинувачення Бастрикіна на власну адресу "клінічним діагнозом російської влади".

Зараз ви читаєте новину «Путін вирішив "підкласти свиню" Порошенку - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути