Ексклюзиви
понеділок, 27 квітня 2015 06:45

Путін не налаштований на врегулювання конфлікту - екс-посол США в Росії

Путін не налаштований на врегулювання конфлікту - екс-посол США в Росії

Президент Росії Володимир Путін не налаштований на врегулювання конфлікту на сході України. Про це в ефірі телеканалу Інтер напередодні ввечері заявив екс-посол США в Росії Майкл Макфол.

"Завжди складно намагатися передбачити майбутнє, особливо якщо в цьому замішана Росія. Але я очікую, що не буде ні війни, ні миру, триватиме невизначеність: трохи війни, трохи миру, конфлікт не буде ні врегульований, ні вирішений. Саме така ситуація - в інтересах Путіна. Йому не потрібно врегулювання конфлікту, йому потрібно продовжувати тиснути на Україну. Можливо, щоб домогтися економічного краху", - сказав він.

У той же час дипломат підкреслив, що Захід, на відміну від Путіна, прагне до остаточного рішення проблеми. При цьому він відзначив важливість реформ в Україні для врегулювання ситуації на Донбасі.

"2015-й має стати роком внутрішніх реформ в Україні. Якщо економіка зазнає краху, саме це і дасть Путіну шанс. Тому вам потрібні реформи, і Захід повинен допомогти Україні пережити цей дуже складний рік", - підкреслив Макфол

Зараз ви читаєте новину «Путін не налаштований на врегулювання конфлікту - екс-посол США в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути