Ексклюзиви
пʼятниця, 27 листопада 2015 09:45

Путін може розвалити Росію - Ходорковський

Путін може розвалити Росію - Ходорковський
khodorkovsky.ru

Президент РФ Володимир Путін переживе західні санкції, проте Кремль привів Росію до такої стагнації, що країна в підсумку може розвалитися.

Про це в інтерв'ю "Голосу Америки" сказав російський опозиціонер і колишній олігарх Михайло Ходорковський.

Він заявив, що Путін зможе пережити падіння ціни на нафту до рівня $45 за барель, але чим довше він буде перебувати при владі, тим вище ризик для країни, якою він керує.

"Росія знову скотилася до ситуації, схожої на ту, що була наприкінці 70-х років. Ми знаходимося на заключних стадіях брежнєвського періоду застою. Путін молодший і, на жаль, це може тривати довше", - сказав Ходорковський.

"У Путіна хороші шанси на те, щоб залишатися при владі ще досить довго. Чи виживе Росія у своїх нинішніх кордонах, коли піде Путін? Я скажу, що шанси на виживання вищі, якщо він піде у найближчі 5-8 років, ніж якщо він піде в наступні, наприклад, 15 років. Я говорю про виживання Росії в її нинішніх кордонах. Я не можу давати короткострокові прогнози щодо того, що станеться в Росії, але говорячи про найближчі десять років, можна очікувати революційних змін", - прогнозує Ходорковський.

Зараз ви читаєте новину «Путін може розвалити Росію - Ходорковський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути