понеділок, 22 вересня 2014 17:03

Путін грозиться, що без його банків українська економіка "загнеться"

Путін грозиться, що без його банків українська економіка "загнеться"
Фото: topnews.ru

Володимир Путін заявив, що російські банки мають далі працювати в Україні, незважаючи на їхню збитковість. Він стверджує, що припинення їх роботи "серйозно вдарить" по економіці України, в чому, за словами Путіна, Росія не зацікавлена.

Про це російський президент сказав у понеділок на зустрічі з головою правління Банку ВТБ Андрієм Костіним, повідомили у прес-службі Кремля.

"Роботу, безумовно, треба продовжувати, насамперед тому, що в банківському секторі України російські фінансові установи займають більш як 30%, і якщо ми припинимо свою роботу, це буде додатковим великим, дуже серйозним ударом по українській економіці. А ми в цьому не зацікавлені", - сказав він, відповідаючи на доводи Костіна, що ВТБ зазнає збитків в Україні.

За словами Путіна, попри будь-які труднощі, що виникають у роботі на українському ринку, російські банки "роботу повинні продовжувати".

У свою чергу, Костін стверджує, що ВТБ з початку 2014 року вже зазнав збитків в Україні "приблизно 26 мільярдів". "Я думаю, що вони подвояться до кінця року", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Путін грозиться, що без його банків українська економіка "загнеться"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути