четвер, 20 жовтня 2016 16:30

Проти конфіскації коштів Януковича голосують дві політичні сили

Проти конфіскації коштів Януковича голосують дві політичні сили

"Батьківщина" і Опоблок вкотре голосують в унісон і не підтримали законопроект про спецконфіскацію вкрадених Януковичем коштів.

Про це заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак під час спілкування з журналістами, додавши, що за конфіскацію грошей Януковича "традиційно голосують три з половиною фракції".

"Це стало звичним - голосування "Батьківщини" й Опоблоку в унісон. Вони разом не підтримують жодних ініціатив щодо продовження курсу реформ. Натомість розхитують ситуацію в країні", - підкреслив він.

Максим Бурбак наголосив, що коштами, які повернуть до держбюджету внаслідок спецконфіскації, буде збільшене фінансування оборонної промисловості та здійснена одноразова грошова виплата пенсіонерам, які отримують мінімальну пенсію, а також бюджетникам.

"Режим спецконфіскації надасть можливість півтора мільярда доларів США, заарештовані урядом Яценюка, повернути до держбюджету. Є законопроект №5088, яким пропонується розподіл: 50% цих грошей, а це близько 20 мільярдів гривень, - на підвищення оборони, а 20 мільярдів гривень - на одноразову виплату у розмірі 1130 гривень для більш як 9 мільйонів пенсіонерів, які отримують мінімальну пенсію, і понад 3 мільйонам бюджетників. Це буде відновлення справедливості", - резюмував Максим Бурбак.

Зараз ви читаєте новину «Проти конфіскації коштів Януковича голосують дві політичні сили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути