Ексклюзиви
вівторок, 12 липня 2016 11:25

Проти Фірташа немає кримінальних справ у Німеччині - заява адвокатів

Проти Фірташа немає кримінальних справ у Німеччині - заява адвокатів
Дмитро Фірташ

У зв'язку з передруком кількома українськими медіа недостовірної інформації з німецького видання "Фокус" про нібито існуючі кримінальні справи проти українського підприємця Дмитра Фірташа в Німеччині, прес-служба Group DF розповсюдила сьогоднішню заяву австрійських адвокатів Дмитра Фірташа.

"Стосовно публікацій в пресі, опублікованих українськими медіа, про нібито кримінальні справи проти Дмитра Фірташа в Німеччині, австрійські адвокати Дмитра Фірташа вважають за необхідне заявити наступне: У Німеччині немає жодних порушених або незакритих проти Дмитра Фірташа кримінальних справ.

Фактом є те, що пан Фірташ дійсно залучався в якості свідка по розслідуваннях, що стосуються третіх осіб у Німеччині. Навмисне перекручена інформація та інсинуації, опубліковані в німецькій щотижневій газеті "Фокус", не відповідають дійсності і вже були спростовані іншими відомими і серйозними виданнями, такими як Der Spiegel", - цитує заяву адвокатів Дмитра Фірташа прес-служба Group DF.

Зараз ви читаєте новину «Проти Фірташа немає кримінальних справ у Німеччині - заява адвокатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути