вівторок, 26 серпня 2014 09:30

При владі знаходяться не ті люди - автомайданівець

При владі знаходяться не ті люди - автомайданівець
Сергій Коба Фото: Ольга Камєнєва

До кінця жовтня влада повинна показати, на що вона здатна. Про це у інтерв'ю "Газеті по-українськи" розповів один із лідерів Автомайдану Сергій Коба.

"Після Майдану ми давали новій владі три місяці. Потім почалась війна на Донбасі. Це є підставою дати їм ще трохи часу. У них є великий козир — це АТО, яким прикриваються. Тому не можемо влаштовувати масові заворушення, народний самосуд, бо йде війна і не можна розхитувати нестійкий владний човен. Але коли АТО закінчиться, і якщо до цього часу в країні нічого не зроблять, їх почнуть розстрілювати", - зазначив він.

"Ми фактично привели цих людей до влади. Без нас вони б сиділи у в'язниці або потікали за кордон зі своїми статками. А так вони зараз керують країною. Чи вони випадково не забули про нас? Нам не потрібно посад. Ми хочемо впевненості в тому, що наша країна розвивається", - зауважив активіст.

Автомайданівець зізнався, що не знає, чому влада не наводить лад в країні. "Коли зустрічаєшся із Наливайченком, Аваковим, всі розказують, які вони гарні, що все роблять. Але результатів немає ніяких. Посилаються на одне й те саме - закон недосконалий. Але коли нас саджали, то закон міняли, як хотіли. Зараз при владі знаходяться не ті люди", - наголосив Коба.

Повне інтерв'ю з Сергієм Кобою читайте у "Газеті по-українськи" від 27 серпня.

Зараз ви читаєте новину «При владі знаходяться не ті люди - автомайданівець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути