Ексклюзиви
вівторок, 30 серпня 2016 09:42

Прем'єр та спікер запропонували Ложкіну "тісну взаємодію"

Прем'єр та спікер запропонували Ложкіну "тісну взаємодію"

Національна інвестиційна рада, яку на громадських засадах очолив Борис Ложкін, буде гарним інструментом залучення інвестицій в українську економіку. Таке переконання висловив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на cьогоднішньому засіданні Національної ради реформ.

"Залучення інвестицій дасть можливість розкрити справжній потенціал нашої держави. Нам потрібно створити якісний інвестиційний клімат, щоб кожен, хто має бажання вкладати гроші в Україну, став успішним. Причому я зараз говорю не тільки про іноземні інвестиції - у нас є і внутрішній ресурс, який такоже не потрібно недооцінювати", - підкреслив він.

Також Гройсман розповів про створення Урядом Офісу підтримки та супроводження інвестицій, і закликав Бориса Ложкіна до співпраці.

"Ми розглядаємо цей Офіс, як точку входу інвесторів в ті чи інші бізнес-проекти. Сподіваюсь, що наша взаємодія з Національною інвестиційною радою буде дуже позитивною з точки зору супроводження та захисту інвестиційних проектів, які на сьогодні є в Україні. Уряд відкритий до такої взаємодії", - зазначив він.

В свою чергу, виступаючи на засіданні Нацради реформ, голова Верховної Ради Андрій Парубій підкреслив важливість процесу дерегуляції для залучення інвестицій та зростання економіки.

"Розраховую, Борисе Євгеновичу, що ви долучитесь до нашого дискусійного майданчика у Верховній Раді, тому що реформи не можливі без дискусій та обговорень у парламенті. І нам вкрай важлива професійна дискусія, ми розраховуємо на ваш інтелектуальний потенціал", - заявив він.

Як повідомлялось, 29 серпня Борис Ложкін залишив посаду голови АП, продовживши працювати у команді Президента у якості секретаря Національної інвестиційної ради на громадських засадах, а також позаштатного радника глави держави.

Зараз ви читаєте новину «Прем'єр та спікер запропонували Ложкіну "тісну взаємодію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути