пʼятниця, 26 грудня 2014 13:07

Прем'єр Грузії назвав Саакашвілі "ворогом народу"

Прем'єр Грузії назвав Саакашвілі "ворогом народу"
tvc.ru

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі вважає заклики екс-президента Михайла Саакашвілі до грузинських військових відправлятися в Україну і отримувати там громадянство "зрадою і провокацією".

Про це він заявив у п'ятницю на прес-конференції за підсумками року.

"Те, що колишній президент Михайло Саакашвілі, колишній верховний головнокомандувач, якому пред'явлено кілька обвинувачень, і його представники закликають грузинських військовослужбовців до того, щоб вони відмовилися від громадянства Грузії, звільнилися зі служби в збройних силах Грузії і поїхали воювати в Україні, оскільки там будуть мати високу оплату, це пряма зрада і заклик до зради", – сказав він.

Він додав, що вважає Саакашвілі ворогом Грузії і грузинського народу.

"Саакашвілі зараз тільки тим і займається, що хоче конфлікт і заворушення в Грузії, щоб Грузія знову вступила в збройне протистояння з Росією", – сказав Гарібашвілі.

Також він сказав, що Грузія надає Україні виключно гуманітарну допомогу.

Як відомо, на початку грудня в інтерв'ю грузинському виданню "Репортер" Саакашвілі заявив, що багато грузинських військових зараз змушені переїжджати в Україну, отримувати громадянство і брати участь у військових діях.

"Крім того, багато грузинських офіцерів у ці дні приймають громадянство України. Уряд України прийняв рішення надати громадянство України тим грузинським офіцерам, які вирішать служити в українській армії. В умовах, коли міністром оборони Грузії призначили заступника з партії Бурджанадзе, я думаю, що у багатьох грузинських офіцерів не залишилося іншого виходу, окрім як продовжити службу в дружній України, яка воює з ворогами Грузії", – сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Прем'єр Грузії назвав Саакашвілі "ворогом народу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути