Ексклюзиви
четвер, 28 серпня 2014 23:36

Представник Росії при ООН закликав узгодити заяву про припинення вогню в Україні

Представник Росії при ООН закликав узгодити заяву про припинення вогню в Україні
Віталій Чуркін Фото: lenta.ru

Постпред Росії при ООН Віталій Чуркін закликав Раду Безпеки всесвітньої організації узгодити заяву для друку із закликом до припинення вогню на південному сході України.

"Пропонуємо узгодити його прямо тут і зараз, за цим столом", - сказав Чуркін на екстреному засіданні СБ ООН, скликаному у зв'язку з тим, що Росія ввела на територію України свої війська.

У проекті заяви пропонується "висловити серйозну стурбованість з приводу ситуації, що погіршується на південному сході України і закликати до негайного і безумовного припинення вогню". Також в проекті міститься заклик до міжнародного співтовариства помножити зусилля з надання гуманітарної допомоги населенню Донецької та Луганської областей України.

"Нам з вами треба пам'ятати, що Рада існує не для того, щоб поширювати домисли і обмінюватися звинуваченнями, а для прийняття рішень, які допомогли б врегулювати кризи", - нагадав Чуркін.

Зараз ви читаєте новину «Представник Росії при ООН закликав узгодити заяву про припинення вогню в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути