четвер, 29 січня 2015 19:01

Представник "ЛНР" виїхав до Мінська на переговори - ЗМІ

Представник "ЛНР" виїхав до Мінська на переговори - ЗМІ
Фото: nahnews.com.ua

Представник самопроголошеної "Луганської народної республіки" Владислав Дейнего відправився до Мінська на зустріч контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі. Про це повідомив глава "ЛНР" Ігор Плотницкий в ході робочої поїздки в Алчевськ.

Раніше про те, що на 30 січня запланована зустріч контактної групи, повідомила прес-служба міністерства закордонних справ Білорусії. Проте МЗС України поки не підтверджує дату зустрічі.

"Сьогодні я відправив Владислава Миколайовича (Дейнего - ред.) до Мінська... Україна знову просить про припинення вогню. Але в даному випадку у нас є узгоджена позиція з Донецької народною республікою, що неодмінною умовою для початку переговорів є те, що з українського боку їх повинні будуть вести тільки офіційно призначені представники", - наводить слова Плотницького Донецьке агентство новин.

Глава "ЛНР" вважає, що "раз Владислава Миколайовича запросили, слід вважати, що такий представник вже призначений, або буде призначений найближчим часом".

У четвер на сайті президента України Петра Порошенка повідомлялося, що він провів консультації з представниками контактної групи. При цьому він закликав учасників тристоронньої контактної групи провести консультації з "підписантами мінських домовленостей" (главами "ДНР" та "ЛНР"). Плотницкий неодноразово заявляв, що глави "ЛНР" і "ДНР" відправляться до Мінська, тільки коли буде досягнуто угоду, яка необхідно буде підписати.

Зараз ви читаєте новину «Представник "ЛНР" виїхав до Мінська на переговори - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути