понеділок, 24 березня 2014 13:55

"Правий сектор" зачистив Рівне від реклами Медведчука

"Правий сектор" зачистив Рівне від реклами Медведчука
Роман Коваль. Фото: Віктор Гомоль

"Правий сектор" у Рівному змусив познімати усю рекламу організації "Український вибір".

Напередодні лідер "Правого сектора" на рівненщині Роман Коваль закликав мешканців міста знести білборди організації "Український вибір", яку очолює Віктор Медведчук.

Сьогодні о 12 годині на майдані Незалежності в Рівному зібралося близько десяти представників "Правого сектора" з болгарками і вирушили мікроавтобусом до білбордів "Українського вибору", повідомляє кореспондент Gazeta.ua. Всього у місті 23 таких контсрукції.

Ультиматум "Правого сектору" подіяв на власників цих щитів і всю рекламу зняли і замінили іншою.

"Ще залишилися білборди у інших населених пунктах рівненщини, але ми їх теж вимагаємо забрати. Сьогодні ми були готові зрізати будь-який білборд з агітацією Українського вибору. У мікроавтобусі у нас були великі для цього болгарки, якими ми могли це зробити з легкістю", - сказав Коваль.

Він також повідомив, що до нього зранку телефонували власники рекламних білбордів, які просили кілька годин часу, аби зняти рекламу "Українського вибору". Активісти "Правого сектору" навіть застали працівників рекламної агенції, які нашвидкоруч знімали агітацію цієї організапції. Роман Коваль повідомив, що нині готують документи до СБУ з вимогою затримати керівника місцевої організації "Українського вибору" Михайла Бузинарського. Його називають "агентом ФСБ", звинувачують у розпалюванні національної ворожнечі в Україні.

З такою ж вимогою "Правий сектор" планує звернутися до СБУ щодо арешту Михайла Кирилова, батька нинішнього голови рівненської облради, який очолює в області "Рускій культурний центр".

З Михайлом Кириловим пов'язаний гучний скандал з статею в одній із кримських газет де він, начебто заявив про повернення в Україну неофашизму. "Правий сектор" вимагає від нього спростування.

Зараз ви читаєте новину «"Правий сектор" зачистив Рівне від реклами Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути