пʼятниця, 30 вересня 2011 10:52

Портрет Тимошенко продадуть заради їжі собакам
5

Портрет Юлії Тимошенко на фоні пшеничного поля, виконаного маловідомим тернопільським художником, хочуть продати за тисячу гривень, аби зібрати гроші для місцевих бездомних собак.

Картину планує виставити на аукціон активістка організації "Ноїв ковчег" Ольга Биндас. Вона купила портрет Тимошенко у місцевого продавця за 120 гривень.

"Політикою я цікавлюся мало. Навіть точно не знаю, чому Тимошенко посадили за ґрати. Але, думаю, неординарність цієї картини і відомість самої персони допоможе зібрати гроші для благородної цілі", — розповіла Gazeta.ua активістка.

Портрет Тимошенко винесли на продаж у Тернополі за кілька днів після того, як екс-прем'єра взяли під варту. Тоді його оцінили у 75 гривень. Обличчя Тимошенко на малюнку було темним. Після того, як за місяць його не вдалося продати, продавець дав його автору на доопрацювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тернополі ніхто не хоче купувати портрет "трупа" Тимошенко

"Автор зробив обличчя світлішим, підмалював яскравим кольором губи – картина стала живішою", — розповідає її продавець Валерій Кульчицький.

Подорожчання картини аргументує тим, що автору довелося більше попрацювати над нею, а також тим, що тепер до малюнку додається рамка.

Новий власник картини планує викласти її на аукціон через свою сторінку у соцмережі Фейсбук. Початковою ціною буде вартість, за яку вона куплена.

"Вважаю, що такий твір в такий час можуть купити як мінімум за тисячу гривень. Якщо ж попиту в Інтернеті не буде – спробуємо продати його на живому благодійному аукціоні для потреб безпритульних тварин, який відбудеться у Тернополі 4 жовтня", — зазначає Ольга Биндас.

Зараз ви читаєте новину «Портрет Тимошенко продадуть заради їжі собакам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути