пʼятниця, 28 листопада 2014 23:20

Портнов увосьме виграв позов проти ГПУ

Портнов увосьме виграв позов проти ГПУ
www.radiosvoboda.org

Сьогодні, 28 листопада, Печерський районний суд Києва задовольнив черговий, уже восьмий, позов екс-заступника голови Адміністрації президента Андрія Портнова проти Генеральної прокуратури та її екс-керівника Олега Махніцького про захист честі, гідності та спростування недостовірної інформації.

Про це повідомив адвокат Портнова Станіслав Нікітін, передає сайт "Закон і Бізнес".

"Суд постановив, що Андрій Портнов не був причетний до розкрадання бюджетних коштів і тим більше виведення їх за кордон, а інформацію про це визнав повністю недостовірною", - сказав адвокат.

За його словами, суд зобов'язав ГПУ публічно спростувати цю інформацію в засобах масової інформації та "написати лист до Євросоюзу про те, що в березні 2014 Генеральна прокуратура надала Євросоюзу недостовірну інформацію про Портнова".

У листопаді 2014 прокуратура сьомий раз програла Портнову в суді: Печерський райсуд Києва задовольнив черговий позов Портнова до ГПУ і визнав незаконною переписку Генеральної прокуратури України з Євросоюзом щодо Портнова.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, Портнов, щодо якого ЄС застосував санкції у вигляді заборони на в'їзд та арешту активів, отримав шенгенську візу і планує вирушити до Цюріха чи Брюссель.

Зараз ви читаєте новину «Портнов увосьме виграв позов проти ГПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути