Ексклюзиви
вівторок, 26 квітня 2016 17:13

Порошенку дісталося "на горіхи" після скандалу з Шустером - реакція соцмереж

Порошенку дісталося "на горіхи" після скандалу з Шустером - реакція соцмереж

Користувачі соцмереж відреагували на повідомлення про анулювання дозволу на роботу журналісту Савіку Шустеру.

Серед "юзерів" - відомі політики.

"Це така свобода слова по-новому – на одних каналах показують серіали про добрих ополченців, а проблеми виникають лише у тих, хто критикує владу", - написав у Facebook нардеп Віктор Балога.

"Краще б дозвіл на роботу в Україні анулювали в Порошенка...", - заявив нардеп-"радикал" Андрій Лозовий.

"Сидить Янукович в Ростові і журиться: "От не знав я, бл..., що так можна", - додав Олег Ляшко.

"Хто погрожує президентові?Савіка Шустера прикривають?Натиск на свободу слова?Дрібниці.Під загрозою життя президента!", - написав екс-нардеп Анатолій Гриценко.

"На тупий наїзд на Шустера реагували б не так гостро, якби реформи також жваво йшли, як працює фантазія чиновників, коли потрібно прикрити незручних людей", - заявив економіст Тарас Загородній.

"Сподіваюсь, що реакція суспільства буде досить жорсткою, щоб це рішення було негайно переглянуте. Інакше про яку довіру до президента як гаранта прав і свобод громадян може йти мова?", - зауважив журналіст Юрій Бутусов.

"По Шустеру - це точно частина світової гібридної війни проти Порошенка. Це все, насправді, ФСБешна агентура бідолагу гаранта підставляє", - додав активіст Віталій Шабунін.

"На честь видворення Шустера за "несплату податків" на 5-му каналі зарплату видадуть в святкових конвертах?", - написав журналіст Михайло Ткач.

"По Шустеру складніше, ніж очікувалося: спершу йому дали дозвіл на роботу, а потім... передумали. Дві події з різницею у два тижні. Осяяння до співробітників центру зайнятості прийшло після телефонного дзвінка. Відмова в дозволі на роботу автоматично відіб'ється у продовженні виду на проживання. Це називається телефонне право as it is", - зауважив нардеп з БПП Сергій Лещенко.

"Так не робив навіть Янукович", - заявила лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кум Порошенка став на бік Шустера

Нагадаємо, Шустеру, який має громадянство Канади, анулювали дозвіл на роботу. Це підтвердили в одному з центрів зайнятості.

У січні телеведучий заявив, що проти нього відкрито кримінальне провадження за фактом несплати податків та його викликають на допит до слідчого управління фінансових розслідувань Державної фіскальної служби.

Зараз ви читаєте новину «Порошенку дісталося "на горіхи" після скандалу з Шустером - реакція соцмереж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути