пʼятниця, 27 березня 2015 15:53

Порошенко вже не мільярдер - Forbes

Порошенко вже не мільярдер - Forbes
liga.net

Журнал Forbes Україна склав новий рейтинг 100 найбагатших людей України.

Президент Петро Порошенко розмістився на восьмому місці в рейтингу із 750 мільйонами доларів. Торік його активи за версією Forbes становили 1,3 мільярда доларів.

Порошенко все ще залишається власником корпорації Roshen, незважаючи на обіцянку продати бізнес у разі перемоги на президентських виборах, зазначає видання.

"Поки ж основний актив Порошенка показує непогані результати. У 2014 році відкрилося 19 фірмових магазинів Roshen. Київська фабрика збільшила прибуток в дев'ять разів, до 35 мільйонів гривень, вінницька отримала 47 мільйонів гривень, що, правда, удвічі менше прибутку 2013-го", - повідомляє журнал.

Найбагатшим українцем залишається Ринат Ахметов. Статки олігарха оцінюється в 6,9 мільярда доларів. На другому місці - медіамагнат Віктор Пінчук (1,5 мільярда доларів), на третьому - засновник фінансової групи "Приват" Ігор Коломойський (1,4 мільярда доларів).

Зараз ви читаєте новину «Порошенко вже не мільярдер - Forbes». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути