четвер, 21 серпня 2014 11:38

Порошенко видасть указ про вибори наступного тижня - радник

Порошенко видасть указ про вибори наступного тижня - радник

Наступного тижня президент України Петро Порошенко підпише указ про розпуск Верховної Ради і проведення дострокових виборів українського парламенту.

Про це в ефірі "Радіо Свобода" повідомив радник глави української держави Олег Медведєв.

За його словами, днями минає 30-денний термін для формування нової коаліції, і у президента України є законна підстава розпустити парламент.

Радник Порошенко також повідомив, що у вересні буде оприлюднений пакет великих політичних, економічних і соціальних реформ. Крім того, буде ратифіковано угоду про асоціацію України з ЄС, підписану в червні цього року.

Нагадаємо, 24 липня фракції УДАР і "Свобода" в парламенті оголосили про свій вихід з коаліції, що відкрило шлях до дострокових парламентських виборів.

Якщо до кінця серпня депутати не сформують нову коаліцію, у президента України, за Конституцією, будуть всі підстави для розпуску парламенту і призначення дострокових виборів до Верховної Ради на 26 жовтня.

Нагадаємо, що раніше Юрій Луценко повідомляв про дату відповідного указу президента. "Указ про призначення дострокових парламентських виборів буде підписано 26-27 серпня", - зазначав політик.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко видасть указ про вибори наступного тижня - радник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути