пʼятниця, 12 грудня 2014 18:00

Порошенко у казані та Меркель з вусами Гітлера - у Кремлі роздають образливі гральні карти
8

Фото: http://znak.com

Співробітникам адміністрації президента Росії роздають сувенірні гральні карти з намальованими на них "ворогами російського народу" - відомими українськими та іноземними політиками.

 На картах намалювали образливі шаржі на президента України Петра Порошенка у синьо-жовтій ванній з кров'ю, прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, екс-спікера Верховної Ради Олександра Турчинова з дивними татуюваннями.

 Також на сувенірах є зображення глави США Барака Обами, канцлера Німеччини Ангели Меркель в образі Адольфа Гітлера, екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі та представниці Держдепартаменту США Вікторії Нуланд.

Дизайн гральних карт для Кремля нібито розробила російська провладна блогерша Христина Попутчик, повідомляє видання znak.com з посиланням на власні джерела.

"Вся Адміністрація ними завалена. Кажуть, надрукували цілу фуру. Їх вручають всім гостям в якості новорічних подарунків ", - стверджує джерело інтернет-газети. Всього у колоді 36 карт - набір для гри в "дурня". Надруковані вони на тонкому папері низької якості.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко у казані та Меркель з вусами Гітлера - у Кремлі роздають образливі гральні карти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути