четвер, 27 листопада 2014 18:16

Порошенко "сватає" в міністри чотирьох менеджерів із західною освітою - ЗМІ

Порошенко "сватає" в міністри чотирьох менеджерів із західною освітою - ЗМІ
Фото: zn.ua

На посади у новому Кабінеті міністрів на чолі з Арсенієм Яценюком претендують відразу декілька менеджерів із західною освітою.

Як стало відомо "Українській правді" зі своїх джерел, президент Петро Порошенко запропонував включити до складу уряду кількох менеджерів із західною освітою.

Серед них: Алекс Ліссітса (президент асоціації "Український клуб аграрного бізнесу") - претендує на пост міністра аграрної політики, Роман Рубченко (консультант міжнародної консалтингової компанії McKinsey) на пост міністра енергетики та вугільної промисловості.

Також у списку, запропонованих президентом, Андрій Пивоварський (гендиректор "Континіуму"), а також Олексій Павленко (гендиректор "Фокстроту").

Ці кандидатури перебувають на стадії обговорення.

Під час засідання фракції "БПП" напередодні Петро Порошенко озвучив кандидатури по всіх міністерствах. Президентська партія звернулася до великої хедхантерської компанії, щоб та знайшла іноземних менеджерів на посади міністрів.

За інформацією "Української правди", координацією пошуку міністрів займався особисто голова адміністрації президента Борис Ложкін.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко "сватає" в міністри чотирьох менеджерів із західною освітою - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути