Ексклюзиви
неділя, 31 серпня 2014 04:42

Порошенко сподівається, що діаспора сприятиме поширенню правди про Україну

Порошенко сподівається, що діаспора сприятиме поширенню правди про Україну
Фото: uacrisis.org

Президент України висловив переконання, що зібрання представників української діаспори сприятиме пошуку шляхів щодо поширення правди про Україну, захисту її суверенітету і розбудови світового українства. Про це сказав заступник Міністра закордонних справ Данило Лубківський під час офіційної частини Річних загальних зборів Світового конгресу українців, передає прес-служба МЗС.

Зокрема, Лубківський зачитав вітальне слово Президента України Порошенка до учасників заходу, у якому глава держави висловив вдячність СКУ за допомогу українському народові у його відстоюванні принципів демократії та права на європейський вибір.

СКУ є міжнародною координаційною надбудовою українських громад у діаспорі, що представляє інтереси понад 20 мільйонів українців. СКУ об'єднує в своєму складі українські організації із 33 країн та підтримує зв'язки з українцями ще 14 країн. Заснований у 1967 р., СКУ був визнаний у 2003 р. неурядовою організацією у Економічній та соціальній раді Організації Об'єднаних Націй зі спеціальним консультативним статусом.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко сподівається, що діаспора сприятиме поширенню правди про Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути