Ексклюзиви
понеділок, 30 листопада 2015 22:15

Порошенко розкрив деталі зустрічі з Ердоганом

Порошенко розкрив деталі зустрічі з Ердоганом
Фото: ru.krymr.com

Президент України Петро Порошенко домовився із президентом Туреччини Реджепом Тайїпом Ердоганом про візит до Туреччини, який стане "справжнім проривом" у двосторонніх відносинах між країнами.

"Дуже цікавою і предметною була розмова з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом. Йшлося про чітку підготовку до мого візиту до Туреччини, який має відбутися у першому кварталі 2016 року і ми чекаємо від цього візиту справжнього прориву", - передає слова передає слова Порошенка після зустрічі в Парижі із президентом Туреччини Укрінформ.

Порошенко також заявив, що під час візиту очікується реалізація "цілої низки напрацювань", зокрема, співпраця в економічній, політичній та безпековій сферах.

Зазнчається також, що зустріч президентів України та Туреччини тривала більше години.

"Зустріч була тривалою. І я, і президент Ердоган повністю задоволені нашою зустріччю. Ми домовилися про план наших дій", - сказав також Порошенко.

Раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко обговорив із канцлером Німеччини Ангелою Меркель реформи в Україні та реалізацію Мінських угод.

Нагадаємо, у понеділок, 30 листопада у Франції відкрилася 21-ша Конференція ООН про зміни клімату. Її метою є узгодження нової багатосторонньої кліматичної угоди на період після 2020 року.

Під час конференції Порошенко закликав лідерів низки держав продовжити санкції проти Росії.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко розкрив деталі зустрічі з Ердоганом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути