Ексклюзиви
четвер, 23 жовтня 2014 16:04

Порошенко призначив головою Держприкордонслужби Віктора Назаренка

Порошенко призначив головою Держприкордонслужби Віктора Назаренка

Президент України Петро Порошенко заявив, що призначив головою Державної прикордонної служби генерал-лейтенанта Віктора Назаренка, який до цього займав посаду Першого заступника голови служби.

Про це Порошенко повідомив у Одесі після наради з питань боротьби з корупцією на митниці та контрабандою, йдеться на сайті глави держави.

Під час наради президент висловив сподівання, що Віктор Назаренко на посаді голови поліпшить роботу Державної прикордонної служби з виконання надважливих завдань, перш за все - забезпечить реалізацію заходів щодо посилення безпеки українських кордонів.

Президент підкреслив, що новий Голова Державної прикордонної служби є професіоналом. "Маю надію, що Ваші нагороди, Ваше афганське минуле і Ваша діяльність у зоні АТО дадуть Вам достатньо моральних підстав для того, щоб ми припинили участь прикордонників у корупційних схемах", - відзначив Петро Порошенко.

Назаренко народився 5 березня 1956 року в місті Мінську (Білорусь).

У 1977 році закінчив Львівське вище військово-політичне училище, в 1986 році - Військову академію імені Фрунзе.

В 1977-1983 роках служив у Львівському прикордонному загоні Західного прикордонного округу, обіймав посади заступника начальника та начальника прикордонних застав.

В 1986-1992 роках проходив службу в Середньоазіатському прикордонному окрузі, був начальником мотоманевренної групи (Афганістан), заступником начальника штабу - начальником відділення штабу, начальником штабу - заступником начальника прикордонного загону.

У 1992-1994 роках обіймав посаду начальника штабу - заступника начальника Львівського прикордонного загону Прикордонних військ України.

З 1994 по 1995 рік - начальник Окремого контрольно-пропускного пункту "Прикарпаття".

У 1995-1998 роках - заступник начальника штабу Північно-Західного управління Прикордонних військ України.

У 1998-2000 роках Назаренко обіймав посаду заступника командувача військами напрямку - начальника оперативно-військового відділу Південного напряму Прикордонних військ України.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко призначив головою Держприкордонслужби Віктора Назаренка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути