пʼятниця, 21 листопада 2014 02:22

Порошенко поспілкувався з представниками "Ультрас"

Порошенко поспілкувався з представниками "Ультрас"
sport.obozrevatel.com

Президент Петро Порошенко поспілкувався з представниками руху "Ультрас", які мітингують біля будівлі Адміністрації президента. Про це повідомляє канал "112 Україна" з місця подій.

Щодо вимог мітингувальників, президент пообіцяв, що кримські клуби не будуть грати під егідою Російської федерації футболу і що на фанатів чекає сюрприз, але тільки після того, як він зустрінеться з Мішелем Платіні.

"До мітингувальників під'їхав президент України. Він був з ескортом, це було несподівано для всіх. Порошенко поспілкувався з представниками "Ультрас". Президент пообіцяв, що кримські клуби не будуть грати під егідою РФС. Після зустрічі з президентом УЄФА Порошенко пообіцяв, що на них чекає сюрприз. Представники "Ультрас" сказали, що задоволені мітингом і по завершенню заспівали Гімн України", – розповів кореспондент "112 Україна".

Нагадаємо, українські "Ультрас" також написали відкритого листа президенту України Петру Порошенку стосовно ситуації з кримськими клубами.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко поспілкувався з представниками "Ультрас"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути