Ексклюзиви
неділя, 31 серпня 2014 06:10

Порошенко підтвердив, що 18 вересня відвідає США

Порошенко підтвердив, що 18 вересня відвідає США

Президент України Петро Порошенко підтвердив, що 18 вересня поїде з офіційним візитом в США, в свою чергу Україну у вересні відвідають лідери ЄС.

"Можу підтвердити, що на 18 вересня планується мій офіційний візит в США, передбачені зустрічі з керівництвом, президентом, віце-президентом", - сказав Порошенко на прес-конференції в Брюсселі в суботу.

Також він повідомив, що 12 вересня Київ відвідає глава Єврокомісії Жозе Мануел Баррозу, у вересні відбудеться візит в Україну голови Європейської ради Хермана Ван Ромпея. Крім того, Київ обіцяє домовитися про дату візиту прем'єра Італії, який буде головувати в ЄС, також планується візит голови Європарламенту Мартіна Шульца.

Раніше про візит Порошенка в США 18 вересня повідомляв Білий Дім, уточнивши, що в ході зустрічі глави України і президента США Барака Обами буде обговорюватися дипломатичне вирішення українського кризи.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко підтвердив, що 18 вересня відвідає США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути