вівторок, 02 вересня 2014 04:11

Порошенко підписав закон про спрощення реєстрації ліків для військових

Порошенко підписав закон про спрощення реєстрації ліків для військових

Петром Порошенко підписав закон, що спрощує реєстрацію в Україні медикаментів для учасників антитерористичної операції. Про це, як повідомили в прес-службі Президента, Порошенко сказав під час зустрічі з новим радником Ольгою Богомолець.

Згідно з інформацією, Порошенко на зустрічі з Богомолець повідомив, що вже підписав закон, який спрощує реєстрацію ліків, яких потребують військові, які беруть участь у АТО.

Зазначимо, що 12 серпня парламент підтримав у другому читанні проект закону № 3818 "Про внесення змін до закону України "Про лікарські засоби". Мова йде про вдосконалення схеми забезпечення громадян лікарськими засобами, які призначені для того, щоб лікувати соціально небезпечні і важкі хвороби. За проект закону проголосували 287 депутатів.

Закон передбачає поліпшення механізму реєстрації певних лікарських засобів, а також спрощення доступу в Україну ліків, які отримали в Євросоюзі і США статус органних (тобто рідкісних), а також медикаментів, які необхідні учасникам АТО.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко підписав закон про спрощення реєстрації ліків для військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути