Ексклюзиви
субота, 05 вересня 2015 02:31

Порошенко підписав указ про рішення РНБОУ щодо створення спільного авіапростору України з ЄС

Порошенко підписав указ про рішення РНБОУ щодо створення спільного авіапростору України з ЄС
Фото: www.unian.ua

 Президент України Петро Порошенко підписав  Указ "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20 липня 2015 року заходи щодо захисту національних інтересів України в галузі авіації".

 Відповідно до рішення РНБОУ, з метою вдосконалення реалізації державної політики в галузі авіації, врегулювання проблемних питань розвитку вітчизняного ринку послуг з повітряних перевезень, Кабінет Міністрів має невідкладно затвердити план заходів з підготовки до запровадження спільного авіаційного простору України з Європейським Союзом і його державами-членами, передбачивши, зокрема, заходи щодо адаптації законодавства України до законодавства Європейського Союзу у сфері авіаційного транспорту, повідомляє прес-служба голови держави.

 У двомісячний строк Кабінет Міністрів має затвердити плани заходів стосовно розвитку цивільної авіації в Україні до 2020 року.

 Міністерству оборони України спільно з Міністерством інфраструктури України доручається здійснити комплексні заходи щодо підвищення рівня безпеки використання повітряного простору України та вдосконалення функціонування об'єднаної цивільно-військової системи організації повітряного руху.

 Раніше у п'ятницю, 4 вересня  уряд звільнив голову Державної авіаційної служби Дениса Антонюка.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко підписав указ про рішення РНБОУ щодо створення спільного авіапростору України з ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути