Ексклюзиви
четвер, 23 квітня 2015 14:14

Порошенко нагадав депутатам, хто головний в коаліції - політолог

Порошенко нагадав депутатам, хто головний в коаліції - політолог

Інформація про можливе зняття недоторканності з 7 нардепів - це попередження з боку президента, вважає політолог Олександр Кочетков.

"Порошенка не влаштовує, що всередині коаліції є інші думки. Наприклад, йому не подобається критика від Тимошенко чи Ляшка. І ось цим можливим поданням про зняття недоторканності, якого ще ніхто не бачив, але вже озвучив представник партії Порошенка Юрій Луценко, президент нагадує депутатам, що всі вони ходять під Генеральною прокуратурою. І якщо не будуть уважно прислухатися до Адміністрації президента, то матимуть проблеми. Поки що це лише попередження, але все може бути", - сказав експерт в коментарі Gazeta.ua.

На його думку, в подальшому від такого підходу може програти як коаліція так і сам президент.

"Не тому, що не треба переслідувати тих, хто порушив закон, а тому що це робиться — вибірково і як нагадування, хто тут головний. Порушників треба карати відразу, а не натякати. Бо це може погано скінчитися як для парламентської більшості так і для самого президента", - зауважив Кочетков.

Нагадаємо, що раніше журналіст Юрій Бутусов назвав сімох народних депутатів, зняття недоторканності яких буде просити в Раді генпрокурор Віктор Шокін. За його словами, мова йде про Андрія Денисенка, В'ячеслава Константіновського, Андрія Лозового, Ігоря Мосійчука, Сергія Мельничука, Михайла Папієва і Сергія Клюєва.

Існування цього списку підтвердив і керівник фракції БПП Юрій Луценко. Проте він відмовився називати прізвища депутатів, з яких планують зняти недоторканність.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко нагадав депутатам, хто головний в коаліції - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути