середа, 28 січня 2015 18:57

Порошенко може звільнити Муженка та призначити нового начальника Генштабу - джерело

Порошенко може звільнити Муженка та призначити нового начальника Генштабу - джерело
Віктор Муженко Фото: segodnya.ua

Новим начальником Генерального штабу можуть призначити поновленого на посаді першого заступника начальника Генштабу генерал-полковника Геннадія Воробйова. Про це "Українській правді" розповіли джерела.

Воробйова називають можливим новим начальником Генштабу замість Віктора Муженка, який після операції в Донецькому аеропорту остаточно себе скомпрометував.

Поновлення Воробйова стало можливим завдяки прийнятим у вівторок змінам до закону про очищення влади, завдяки яким президенту надали право скасовувати люстрацію високих військових чинів в інтересах державної безпеки.

За словами високопоставленого співробітника однієї із силових структур, зміни до законопроекту приймали заради генерала Геннадія Воробйова, який, перебуваючи на посаді начальника Генштаба ЗСУ, особисто керував проведенням АТО, але був звільнений із цієї посади.

"Я бачив багато демотивованих солдат, Воробйов їх зшивав. Це найбільш підготована людина", – пояснив виданню один із силовиків.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко може звільнити Муженка та призначити нового начальника Генштабу - джерело». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути