Ексклюзиви
вівторок, 03 березня 2015 16:16

Порошенко хоче стати лауреатом Нобелівської премії миру - військовий експерт

Порошенко хоче стати лауреатом Нобелівської премії миру - військовий експерт

Перемогти Росію виключно дипломатичним, або виключно військовим способами неможливо. Потрібен гібридний варіант, комплекс заходів.

Таку думку в інтерв'ю журналу "Країна" висловив військовий експерт Микола Сунгуровський, коментуючи "мантру" Заходу про дипломатичні шляхи зупинення війни на Донбасі.

"Дипломатія – один напрям. Другий – задавити Путіна санкціями. Третій – військовий: противник має відчути, що безкарним не залишиться. Кожна знищена бойова одиниця супротивника – це 10 врятованих цивільних. Ось для чого Україна просить зброю в Заходу", - сказав фахівець.

За його словами, про швидку перемогу говорити не доводиться. Доки не буде виснажена економіка РФ, її сили не відступлять.

"Четверта складова – інформаційна боротьба. Її немає. П'ятий напрямок – відновлення довіри до влади. Їй слід розмовляти з людьми мовою не обіцянок, а результату. Треба працювати по всіх напрямках. Тоді буде системний результат. Боюся, Петро Порошенко поставив собі іншу ціль – стати лауреатом Нобелівської премії миру".

Повну версію матеріалу читайте у новому номері журналу "Країна" від 5 березня, або за лінком.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко хоче стати лауреатом Нобелівської премії миру - військовий експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути