Ексклюзиви
четвер, 25 грудня 2014 18:44

Попри напад Парубій не жалкує, що не має особистої охорони

Попри напад Парубій не жалкує, що не має особистої охорони
Фото: ru.slovoidilo.ua

Перший заступник голови парламенту Андрій Парубій не має підозр щодо нічного нападу на нього біля готелю "Київ". Про це він розповів журналістам у кулуарах Верховної Ради, передає кореспондент Gazeta.ua

"Раніше були дані про те, що готується замах і що приїжджають спеціалісти російських спецслужб для замаху. Коли я був секретарем РНБО, в тому була логіка. Тоді був на важливих подіях воєнного характеру. Зараз, коли я на парламентській посаді, яка не має відношення до війни, то не маю твердих і чітких підозр щодо цього нападу. Розраховую, що вдасться знайти, хто цей чоловік, тому що як сказали працівники готелю, біля входу є камера і багато шансів, що вона зняла нападника. Тому буде змога ідентифікувати людину, яка вчинила цей напад.", - розповів він.

На запитання журналістів, чи не пошкодував Парубій, що раніше відмовився від особистої охорони він відповів: "Що б змінилось? Я б просто підставив під смертельну небезпеку ще двох хлопців. Хіба вони могли б щось зробити під час вибуху, зупинити гранату? Тому я як вважав, так і вважаю, що охорона — швидше для хуліганів, а я їх не боюсь. Коли працюють професіонали і використовується бойова зброя, думаю, дуже важко зреагувати охороні".

Нагадаємо, в середу о 23:20 біля столичного готелю "Київ" невстановлена молода особа кинула в сторону групи народних депутатів України вибухівку.

Зараз ви читаєте новину «Попри напад Парубій не жалкує, що не має особистої охорони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути