понеділок, 23 січня 2017 14:28

"Поматросили і гуляй, Надя" - нардеп звинуватив колег у "політичному свинстві"

"Поматросили і гуляй, Надя" - нардеп звинуватив колег у "політичному свинстві"
Фото: glavcom.ua

Фракція "Батьківщини" демонструє підлість і безвідповідальність, відмовляючись голосувати за виключення нардепа Надії Савченко з комітету нацбезпеки.

Таку думку висловив народний депутат Дмитро Тимчук у своєму Facebook.

"Позиція "Батьківщини" щодо неголосування за виключення Савченко з комітету ВР із нацбезпеки і оборони - це яскравий приклад політичного свинства. Ці діячі винятково для піару внесли Савченко до свого передвиборчого списку, ні на секунду не замислюючись про наслідки, та й не розуміючи достатньо, кого власне вносять... Коли наслідки настали, у "Батьківщині" також, не включаючи мізків і ні на секунду не відчуваючи власну відповідальність, взяли та й виключили Савченко з фракції. Тобто, поматросили до моменту, доки вона не стала псувати партійний імідж, - а далі гуляй лісом, дорога Надя", - зазначив Тимчук.

Коли постало питання національних інтересів, "Батьківщина" самоусунулась від проблеми, наголосив політик.

"Зараз же, коли постало питання не про партійний імідж, а про діяльність Савченко в складі комітету ВР, тобто про національні інтереси України - "Батьківщина" миттю в кущі. Ось вам наша Надя, ми її сплавили, а далі ви грайтеся з нею як можете, це вже ваша проблема. Еталон політичної безвідповідальності, цинізму, популізму і, врешті-решт, простої людської підлості", - зауважив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рідна фракція стала на захист Савченко

18 січня комітет з питань національної безпеки і оборони рекомендував парламенту відрахувати Надію Савченко зі свого складу. Раніше її виключили з фракції "Батьківщина". Потім - із української делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи.

Приводом для відрахування стали таємні переговори в столиці Білорусі Мінську з ватажками ДНР і ЛНР. За інформацією СБУ, Савченко обговорювала питання амністії і зняття економічних санкцій. Пізніше вона порівняла бойовиків із майданівцями і заявила, що не вважає Захарченка і Плотницького терористами.

Зараз ви читаєте новину «"Поматросили і гуляй, Надя" - нардеп звинуватив колег у "політичному свинстві"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути