пʼятниця, 27 грудня 2013 17:03

Політолог: Янукович не розуміє країну

Політолог: Янукович не розуміє країну
Віктор Янукович. Фото: www.expres.ua

Риторика президента Віктора Януковича свідчить, що він не розуміє ситуацію в країні.

Так Gazeta.ua політолог Олексій Гарань прокоментував його виступ на Раді регіонів.

"Його агресивна риторика - це нерозуміння того, що відбувається в країні. Це піар ходи, спроби перекласти відповідальність за негаразди, які є і знайти винних. Це може бути і опозиція і Євромайдан. Водночас це ще кроки для окозамилювання, зокрема коли він говорить, що треба в Кабінеті Міністрів знайти винних у непідписанні Угоди про Асоціацію", - сказав він.

"Але, в першу чергу, винен Клюєв, який вів ці переговори. Далі - Кабмін на чолі з Азаровим, і, відповідно, сам президент, який цей уряд тримав", - додав Гарань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Миколаєві активістці Євромайдану підпалили двері квартири

Політолог наголосив, що його вразили згадки президента про потребу перебудовувати залізничні колії за європейським стандартом.

"Або він нас тримає за дурнів, або він повний невіглас, або він сам не читав цієї угоди. У Януковича може бути якесь маневрування в словах. Але по суті я не бачу змін. Він просто не розуміє, що відбувається в країні і не має бажання йти на якісь компроміс", - резюмував експерт.

Нагадаємо, 26 грудня президент провів Раду регіонів. Під час цього заходу він заявив про готовність проводити радикальні рішення, в тому числі і кадрові. До того ж Янукович попередив першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Анатолія Голубченка та секретаря Київради Галину Герегу про персональну відповідальність за своєчасну виплату зарплат у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Політолог: Янукович не розуміє країну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

118

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути