Ексклюзиви
середа, 17 серпня 2016 17:20

Політолог розказав, чому Путін їде в Крим

Політолог розказав, чому Путін їде в Крим
amn.com.ua

Головне завдання російського президента Володимира Путіна у Криму - демонструвати велич. Візит готують до парламентських виборів у РФ.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Петро Олещук.

"Завдання Путіна демонструвати велич: "Ми всі проблеми вирішуємо, Росія встає з колін, покажемо "Кузькину мать". Не розмінюється на публіці дрібницями. Цей візит у Крим не буде відрізнятися. Він розрахований для внутрішнього вжитку напередодні парламентських виборів у РФ. Для цього ж і заявили про наявність терористичної загрози з боку України. Путін їде туди аби на місці керувати процесом. Роздати команди місцевим силовикам. Заслухати їх звіт. Сказати перед камерами, що не допустить дестабілізацію ситуації в Криму. Що всі, хто буде зазіхати на безпеку і спокій кримчан, суворо поплатяться. Імовірно озвучить пропозиції щодо урегулювання конфлікту на Донбасі. Ще може подивитися як успішно триває курортний сезон", - каже політолог.

Візит Путіна на 19 серпня запланували невипадково, вважає експерт.
"День обрали невипадково. Робити якісь капості на День Незалежності України - це давня російська традиція. Тому, можливо, там будуть різкі заяви, погрози. Перед самим візитом може ще якусь мережу терористів знайдуть".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко: місію ОБСЄ необхідно розширити на Крим

Нагадаємо, Володимир Путін планує відвідати Крим 19 серпня. Візит попередньо запланований у молодіжний табір "Таврида" неподалік Севастополя.

Зараз ви читаєте новину «Політолог розказав, чому Путін їде в Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути