середа, 31 серпня 2016 19:15

Політолог розказав, чому Ложкін допоміг Райніну отримати посаду

Політолог розказав, чому Ложкін допоміг Райніну отримати посаду
glavred.info

Новий глава Адміністрації президента Ігор Райнін отримав посаду через "земляцтво" із Борисом Ложкіним. Про це говорить політолог Віктор Небоженко.

"Призначили Ігоря Райніна главою Адміністрації, бо Ложкіну набридло. Прийшов на посаду олігархом – власником 400 мільйонів доларів. Він хотів подвоїти свої гроші до мільярду – не вийшло. Йде, а замість себе протягує на посаду свого друга, харківського посадовця. Це дуже непристойно", – говорить Небоженко.

Харківському чиновнику варто було б зайняти спочатку менш високу посаду, вважає експерт.

"Райнін молодий чиновник, який тільки освоюється. Він небагатий кар'єрний бюрократ. Людина з обласного рівня, яка поки не тягне на загальнонаціональний. Спочатку йому варто було б попрацювати начальником управління, стати замглави Адміністрації президента, а вже потім главою. Зараз Ложкін і президент йому допомагатимуть. Буде більше бюрократії, менше бізнесу. Райнін покаже зразок антикорупційної діяльності харківського посадовця", – продовжує Небоженко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Ложкін розповів, чому залишив Адміністрацію президента

"Ложкін не дуже рвався змінювати щось. У країні немає чіткої економічної стратегії, від цього всі проблеми. Райнін повинен освоїтися. Поки важко сказати, що від нього очікувати. За 100 днів роботи побачимо чи достойний керувати на загальнонаціональному рівні. Має навести лад в Адміністрації президента, яка ледве працює".

Нагадаємо, 29 серпня Ігоря Райніна призначили новим головою АП. До цього очолював Харківську облдержадміністрацію. Борис Ложкін залишив посаду голови АП і пішов працювати секретарем Національної інвестиційної ради на громадських засадах, а також позаштатним радником глави держави.

Зараз ви читаєте новину «Політолог розказав, чому Ложкін допоміг Райніну отримати посаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути