неділя, 03 січня 2016 08:30

Політолог пояснив, чому Ярош більше не буде популярним

Політолог пояснив, чому Ярош більше не буде популярним
Фото: www.rbc.ru

Новий громадського-політичний рух Дмитра Яроша - безперспективний. Так вважає політолог Володимир Цибулько.

"Після того, як Ярош не скористався найвищим рейтингом довіри до "Правого сектору", який був у межах, 5-7%, будь-який політпроект, який він очолить, буде маргінальним.

Пік політичної ваги Дмитра Яроша припав на літо-осінь минулого року. Відмова від участі у місцевих виборах "Правого сектора" призвела до того, що він зник як політична сила. Хрест на ньому був поставлений у Мукачевому (у липні бійці ПС влаштували збройні розбірки з людьми нардепа Ланьо - ред)," - вважає експерт.

На його думку, Ярошу вже не вдасться повернути довіру виборця.

"Довіра громадян у нас однобічна. Якщо в момент найвищого піку ти не зірвав свій бажаний плід, то вона не повернеться. Хіба що тлітиме, хвилеподібно зростатиме на пару відсотків. Але починати знову бігати і дозавойовувати виборця вже безперспективно. У нас дуже висока плинність політпроектів. Наприклад, "Батьківщина" - скільки б вона не тужилася, далі 10 відсотків не матиме. Якщо почне сипатися "Блок Порошенка", то він теж законсервується у межах 10-12 відсотків", - сказав Цибулько в коментарі Gazeta.ua.

Нагадаємо, провідник "Правого сектору" Дмитро Ярош заявив про вихід з "ПС". Він повідомив, що створює новий громадсько-політичний рух. Його установчий з'їзд відбудеться у лютому.

Зараз ви читаєте новину «Політолог пояснив, чому Ярош більше не буде популярним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути