Ексклюзиви
понеділок, 01 вересня 2014 05:30

Перемир'я вигідно Путіну, але не Україні - екс-міністр оборони Польщі

Перемир'я вигідно Путіну, але не Україні - екс-міністр оборони Польщі
Фото: iveinternet.ru

Президента РФ Володимира Путіна може зупинити тільки тверда рішуча позиція США та Європи, а ті санкції, які введені, не дали результату, тому потрібні нові економічні санкції, які зупинять експансію Путіна. Про це в ефірі телеканалу Інтер заявив екс-міністр оборони Польщі генерал Вальдемар Скшипчак.

На думку Скшипчака, в тій ситуації, в якій нині Україна, перемир'я їй невигідне. Воно вигідне, швидше, Путіну, який домагається своїх стратегічних цілей за підтримки деяких країн Заходу. Його досягнення за останні дні дають йому гарантії, що перемир'я допоможе його військовим і територіальним успіхам.

"НАТО ж поки не може допомогти Україні, бо Альянс не має мандату, щоб надавати військову допомогу, - наводить слова генерала Цензор.нет. - НАТО тільки може прийняти рішення продати Україну зброю, техніку, обмундирування".

На думку екс-міністра, Лондон і Вашингтон роблять для України мало, їхні декларації про допомогу нічого конкретного не дали. А твердження Обами про те, що війна в Україні триває декілька днів, видається запізнілим, оскільки війна в Україні триває з моменту захоплення Криму.

Зараз ви читаєте новину «Перемир'я вигідно Путіну, але не Україні - екс-міністр оборони Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути