Ексклюзиви
субота, 30 серпня 2014 06:59

Переговори між Україною і РФ зараз в глухому куті - МЗС Литви

Переговори між Україною і РФ зараз в глухому куті - МЗС Литви
Фото: radiosvoboda.org

Переговори між Україною та Росією зараз в глухому куті через те, що у Росії немає налаштованості чути українську сторону. Про це в ефірі "Шустер LIVE" сказав міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічус.

Відповідаючи на питання ведучого щодо того, що зараз захід може зробити для того, щоб допомогти Україні, Лінкявічус сказав: "Ми повинні надати різну допомогу – економічну, політичну. Погіршує ситуацію заперечення присутності російських військ з боку російської сторони".

Міністр зазначив, що зараз дипломатичні переговори між Україною та Росією зайшли в глухий кут.

"Ми не бачимо щирої налаштованості для того, щоб чути один одного. Порошенко використовує всі можливості для умовляння, але я бачу протилежну налаштованість іншої сторони. Так, вона протилежна до налаштованості української сторони. Але потрібно продовжувати все робити для того, щоб діалог був", - підкреслив Лінкявічус.

Він сказав, що Європа продовжує сподіватись, що переговори між Україною та Росією ще можна повернути в конструктивне русло.

Зараз ви читаєте новину «Переговори між Україною і РФ зараз в глухому куті - МЗС Литви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути