Ексклюзиви
понеділок, 22 вересня 2014 14:14

Партія "ЗАСТУП" може об'єднатися з "Блоком Порошенка"
2

Партія "ЗАСТУП" — партнер "Блоку Петра Порошенка"! Таку політичну співпрацю в майбутньому парламенті не виключає заступник лідера політсили "Всеукраїнське аграрне об'єднання "ЗАСТУП" Ірина Синявська. Про це вона заявила в інтерв'ю журналістам.

"Наше рішення однозначне — ми бачимо себе партнерами "Блоку Петра Порошенка" як Президента, котрий задекларував надзвичайно важливу й потрібну Україні програму будівництва нової країни", — зазначила Ірина Синявська.

За словами заступника лідера партії "ЗАСТУП", об'єднання двох політичних сил стане важливим кроком для розвитку країни. Адже відродження сільських територій і захист інтересів аграріїв, що на них наполягає політсила, — є невід'ємним складником нової України.

"У сучасному політикумі це пріоритет лише однієї політичної сили — "Всеукраїнського аграрного об'єднання "ЗАСТУП"! Решта 12 партій, які внесено до держреєстру й чиї назви певним чином стосуються села, — на практиці є лише носіями печатки і свідоцтва. Реально таких політсил не існує", — підкреслила заступник лідера партії "ЗАСТУП" Ірина Синявська.

Вона зауважила, що такий політичний розклад дозволяє "ЗАСТУПу" на парламентських виборах розраховувати мінімум на 7% голосів українців.

"ЗАСТУП" апелює мінімум до третини українців — усіх, які живуть у селі. До того ж, офіційна соціологія дає нам додатково від 16 до 30% виборців, котрі ще не визначилися у своїх політичних уподобаннях. Також ми розраховуємо на тих співвітчизників, які, побачивши імена кандидатів від інших партій, розчарувалися", — заявила Ірина Синявська.

Нагадаємо, що згідно з даними соціологічного дослідження Студії комунікацій "PolitLab" новачок українського політикуму — партія "ЗАСТУП" — стрімко набирає популярність. За неї вже готові проголосувати 1,5% українців.

 

Зараз ви читаєте новину «Партія "ЗАСТУП" може об'єднатися з "Блоком Порошенка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути